Metro

Prishtina ia jep “Sunny Hillit” 17 hektarë tokë për 99 vjet

 

17 hektarë tokë bujqësore në Bernicën e Poshtme, janë ndarë për festivalin “Sunny Hill”.

Me 26 për, 19 kundër dhe 3 abstenime në seancën e së martës në Kuvendin Komunal është votuar pro dhënies së tokës së paluajtshme të komunës për këtë festival, për 99 vjet.