Metro

Prishtina lë shumë prapa qytetet e tjera me raste aktive me COVID-19

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Kryeqyteti i Kosovës ka lënë shumë prapa të gjitha qytetet e tjera sa i përket numrit të rasteve aktive me koronavirus.

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë, numri i rasteve aktive në Prishtinë është 2,232, derisa pas saj më shumë raste kanë Mitrovica me 346 dhe Peja me 259.