Metro

Akull nga uji që rrjedh pa ndalur, nuk intervenojnë Ujësjellësi e Komuna

 

Kolona të gjata po krijohen çdo ditë mes rrugës “Holger Petersen” dhe “Gucia” të “Lagjes së Spitalit”.

Krijimi i shtresës së akullit deri në 50 centimetra po e pamundëson lëvizjen e lirshme të veturave, duke shkaktuar edhe rrezik për ta.