Metro

Nxënësit në Prapashticë mbesin pa mësim

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

I vetëm po mundohet të mësojë në shtëpi, pasi që nga e mërkura e kaluar i është pamundësuar vijimi i mësimit në shkollë.

Për Altin Ruhanin nga Prapashtica dhe 11 nxënësit e tjerë të shkollës “Dëshmorët 1921” është ndaluar transporti i organizuar nga Komuna e Prishtinës, pasi operatorit që bënte bartjen e tyre dhe të mësimdhënësve i ka skaduar kontrata më 24 nëntor.