Metro

Prishtina vazhdon të prijë me raste aktive me COVID-19

Foto: KOHA
 

Prishtina vazhdon të jetë e para për nga numri i rasteve aktive me koronavirus në nivel vendi.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se aktualisht në Prishtinë janë 65 raste, pasuar nga Ferizaj që ka 45, Gjilani 22 dhe Prizreni 21.