Metro

Dëmtohet gypi nga gërmimet private, disa lagje dhe fshatra në Prishtinë mbesin pa ujë

Foto: Koha/Ilustrim
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se si pasojë e dëmtimit të një grypi në lagjen “Nic” nga disa gërmime private, është ndërprerë furnizimi me ujë nga ai gyp.

Në njoftimin e Ujësjellësit thuhet se si pasojë e punimeve për sanimin e defektit, disa lagje dhe fshatra në Prishtinë kanë mbetur pa ujë të pijshëm deri nesër.