Metro

Vdiq gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Enver Shabanaj

FOTO: Gjykata Themelore Prishtinë
 

Ka vdekur në moshën 61-vjeçare gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Enver Shabanaj. Lajmin për vdekjen e tij gjykata e ka pranuar nga të afërmit e të ndjerit.

Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Albina Shabani Rama, u ka shprehur ngushëllime familjes, kolegëve dhe të gjithë miqve të të ndjerit Shabanaj.