Metro

Prishtinës nuk i mjaftojnë 5 milionë euro për subvencionimin e bizneseve

Foto: Alban Bujari/KOHA

Pakoja emergjente me shumën prej 5 milionë eurosh nuk i mjaftoi Komunës së Prishtinës për t’i subvencionuar të gjitha bizneset e vogla dhe makro-bizneset, të cilën e kishte miratuar një vit më parë.

 

Pakoja emergjente me shumën prej 5 milionë eurosh nuk i mjaftoi Komunës së Prishtinës për t’i subvencionuar të gjitha bizneset e vogla dhe makro-bizneset, të cilën e kishte miratuar një vit më parë.

Në seancën e gjashtë, Kuvendi Komunal, me 25 vota pro dhe pa ndonjë kundërshtim, ka miratuar plotësimin e kësaj pakoje me 51 mijë euro më shumë.