Metro

Prishtina e treta për nga numri i rasteve aktive me COVID-19

 

Prishtina është komuna e tretë në nivel vendi për nga numri i rasteve aktiv me koronavirus.

Ministria e Shëndetësisë njofton se aktualisht në Prishtinë janë 17 raste aktive, derisa para saj janë Gjilani me 41 raste dhe Ferizaj 21 raste.