Metro

Aliu: Prishtina u vërshua për shkak të infrastrukturës e jo reshjeve

 

Meteorologu i Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, Besim Aliu, ka thënë se vërshimet në Prishtinë kanë ndodhur për shkak të infrastrukturës së dobët dhe jo për shkak të reshjeve.

Sipas Aliut, dje në kryeqytet pati sasi mesatare të reshjeve.