Metro

Pishina e Gërmisë hap dyert nga nesër

Foto: KOHA
 

Pishina e vetme e Prishtinës nga nesër hap sezonin veror 2021. Dyert për gjithë qytetarët do të hapen nga ora 10:00.

Menaxhmenti i Ndërmarrjes Publike “Sport Marketing” që menaxhon me pishinën ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për të respektuar rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik dhe Organizatës Botërore të Shëndetësisë për parandalimin e përhapjes së virusit.