Metro

KMDLNJ-ja kërkon zgjidhje nga Prishtina për rrugën e bllokuar

foto: KP
 

Banorët e rrugës “Muharrem Fejza” në lagjen Mati 1 të Prishtinës përmes një letre drejtuar KMDLNJ-së i kanë shprehur shqetësimet e tyre lidhur me bllokimin e rrugës në lagjen e tyre.

KMDLNJ përmes një njoftimi për media kanë bërë të ditur se banorët e kësaj lagjeje, shfaqur brengën dhe problemet e mëdha që ua ka shkaktuar Komuna e Prishtinës me mbylljen e kësaj rruge për riparim, pa bërë ndonjë zgjidhje tjetër alternative, për të bërë të mundur lëvizjen e tyre.