Metro

Posta e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

 

Kryeshefi Ekzekutiv, Xhevdet Smakiqi, sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Ndërmarrjen Publike Komunale, Stacioni i Autobusëve në Prishtinë, me objektiv të ngritjes së të hyrave vetanake në listën e shumë partnerëve afarist të Postës së Kosovës, sot Kryeshefi Ekzekutiv, Xhevdet Smakiqi,

Smakiqi, ka mirëpritur dhe falënderuar për marrëveshjen e arritur me Kryeshefin Ekzekutiv, Luan Hoti, nga ndërmarrja publike lokale, Stacioni i Autobusëve në Prishtinë.