Metro

Komuna e Prishtinës ndalon qarkullimin e veturave drejt Gërmisë

 

Komuna e Prishtina ka marrë vendim për ndalimin e qarkullimit të të gjitha automjeteve drejt parkut të Gërmisë, përveç Trafikut Urban të linjës 4, Policisë së Kosovës, KFOR-it, EULEX-it, ndërmarrjes Hortikultura, Pastrimit dhe atyre emergjente. Ky vendim do vlejë për 1 Majin, Ditën e Punëtorëve.

Vendimi i plotë: