Metro

Ahmeti gjobitet me 35 euro, po festonte ditëlindjen e dikush kishte lajmëruar se po mbahet ”dasmë”

Ahmeti gjobitet me 35 euro, po festonte ditëlindjen e dikush kishte lajmëruar se po mbahet ”dasmë”
FOTO: KOHA
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se është gjobitur në shumë e 35 eurove për shkak të mos mbajtjes së distancës dhe maskave, teksa po festonte ditëlindjen bashkë me 14 persona të tjerë, që sipas tij, gjysma ishin familjarë.

Deri te gjobitja e të gjithë të pranishmëve, sipas Ahmetit, erdhi pas një telefonate që kishte pranuar Policia që kinse në ambientin ku po festonte i pari i Prishtinës po mbahej dasmë.