Metro

Nis vaksinimi në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, banorët nuk hezitojnë

Nis vaksinimi në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, banorët nuk hezitojnë
 

Të mërkurën ka filluar vaksinimi i të moshuarve në shtëpitë e kujdesit dhe punëtorëve socialë që kujdesen për ta e pacientët në dializë.

Në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, rezidentët nuk kanë hezituar të vaksinohen me vaksinën për COVID-19.