Metro

Po vazhdon vaksinimi kundër COVID-19 i personelit të kujdesit parësor shëndetësor të Prishtinës

 

Drejtori për Shëndetësi në Komunën e Prishtinës, Bujar Gashi, ka folur për procesin e vaksinimit kundër COVID-19 të personelit të kujdesit parësor në këtë komunë.

Gashi ka thënë se po vazhdon të vaksinohet stafi i kujdesit parësor dhe do të vazhdojë të vaksinohet. Për vete ai ka thënë se nuk është vaksinuar e nuk do të vaksinohet edhe për një muaj apo një muaj e gjysmë, pasi që ka kaluar në fund të vitit të kaluar virusin.