Metro

Shkolla “Ismail Qemali” në Prishtinë nga e enjtja kalon në mësim online

Shkolla “Ismail Qemali” në Prishtinë nga e enjtja kalon në mësim online
 

Me rekomandim të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, shkolla fillore e mesme e ulët “Ismail Qemali” në Prishtinë nga nesër kalon në mësim online për dy javë pasi disa mësimdhënës dhe nxënës kanë rezultuar me koronavirus.

Pas testimeve të IKSHPK-së, në këtë shkollë me koronavirus janë konfirmuar shtatë mësimdhënës, një psikologe dhe 13 nxënës nga gjithsej 2953 nxënës dhe 127 mësimdhënës.