Metro

Tollovi të përditshme në sportelet e Komunës së Prishtinës, qytetarët të frustruar

Tollovi të përditshme në sportelet e Komunës së Prishtinës, qytetarët të frustruar

Pa e paguar taksën rrugore, qytetarët nuk mund t’i regjistrojnë veturat e tyre. E për ta kryer këtë obligim që kushton vetëm 10 euro, ata po detyrohen të presin me orë të tëra në Komunën e Prishtinës.

 

Pa e paguar taksën rrugore, qytetarët nuk mund t’i regjistrojnë veturat e tyre. E për ta kryer këtë obligim që kushton vetëm 10 euro, ata po detyrohen të presin me orë të tëra në Komunën e Prishtinës.

Tollovi të mëdha po krijohen pothuajse çdo ditë në komunë, dhe qytetarët detyrohen të presin së paku 2 orë pasi që fillimisht duhet paguar tatimin në pronë.