Metro

Braha: Rrethojat te “Rrethi i Flamurit” janë të përkohshme, por të domosdoshme

Braha: Rrethojat te “Rrethi i Flamurit” janë të përkohshme, por të domosdoshme
 

Medina Braha, drejtoreshë e shërbimeve publike në Komunën e Prishtinës, ka thënë se vendosja e rrethojave te “Rrethi i Flamurit” është e përkohshme, por e domosdoshme për shkak të trafikut të dendur.

Braha në emisionin “038” të KTV-së tregoi projektin, i projektuar nga profesorë nga Shkupi si dhuratë për Komunën e Prishtinës, për ndërtimin e një rrethrrotullimi turbo te “Rrethi i Flamurit”. Nga ky projekt, pritet të rregullohen edhe rrethojat e vendosura përkohësisht, të cilat do të jenë më të qëndrueshme dhe më të mira në aspektin estetik.