Metro

Intervenimet e Komunës së Prishtinës për qentë endacakë, vetëm sa për ta zbutur situatën

Intervenimet e Komunës së Prishtinës për qentë endacakë, vetëm sa për ta zbutur situatën
 

Komuna e Prishtinës bën intervenime sa i përket qenve endacakë më shumë për ta zbutur situatën sesa për të bërë zgjidhje afatgjate, ka deklaruar në emisionin “038” të KTV-së, drejtoresha e Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës, Medina Braha sipas së cilës komuna ka ndarë 250 mijë euro për trajtimin e qenve endacakë për këtë vit.

Sipas saj, komuna ka dy lloje të trajtimeve të qenve endacakë që janë vaksinimi e sterilizimi dhe pika ushqyese për këta qen.