Metro

Nis në Prishtinë ndërtimi i Qendrës për Autizëm dhe Sindromin Down

Nis në Prishtinë ndërtimi i Qendrës për Autizëm dhe Sindromin Down
 

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se Qendra për Autizëm dhe Sindromën Down është duke u ndërtuar dhe do të jetë e gatshme shumë shpejt.

Ahmeti përmes një statusi në Facebook ka thënë se kjo qendër është bashkëfinancuar nga Komuna e Prishtinës, TIKA dhe shoqatat e Autizmit e Syndrome Down.