Metro

Dëmtohet gypi, mbeten pa ujë FSK-ja dhe tri lagje të kryeqytetit

Dëmtohet gypi, mbeten pa ujë FSK-ja dhe tri lagje të kryeqytetit
Foto: Ilustrim
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se disa lagje të kryeqytetit kanë mbetur pa ujë, si pasojë e dëmtimit të një gypi të ujit te stacioni i vjetër i trenit në Prishtinë.

Ujësjellësi përmes një njoftimi për media bënë të ditur se lagjet që kanë mbetur pa ujë janë “Lakrishtja”, “Dardania”, një pjesë e lagjes “Arbëria” dhe FSK-ja.