Metro

Shala: Mësimi online do të mbahet edhe gjatë pushimit për nxënësit që kanë mbetur mbrapa

 

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Shpresa Shala, në emisionin “038” në KTV ka thënë se mësimi online do të mbahet edhe gjatë kohës së pushimit pas gjysmëvjetorit të parë për nxënësit që kanë mbetur mbrapa.

“Jemi në kontakte të përditshme me Ministrinë e Arsimit dhe IKSHPK-në dhe MSH-në dhe mund të themi se vendimi është marrë në bashkëpunim me të gjitha komunat. Duke e parë situatën që e kemi aktualisht nëpër shkolla”, ka thënë Shala. “Në komunën e Prishtinës i kemi katër shkolla me mësim online, të cilat është dashur të kalojnë në skenarin C për shkak rasteve me infektim të nxënësve dhe të mësimdhënësve, mirëpo është edhe një situatë e rëndë duke e parë panikun e shkaktuar”.