Metro

Në Makoc rrënohet një vilë e ndërtuar pa leje

Në Makoc rrënohet një vilë e ndërtuar pa leje

Adonis Tahiri, drejtor i Inspekcionit në komunën e Prishtinës, gjatë ditës së sotme ka bërë të ditur se është rrënuar një vilë në Makoc.

Ai tha se pas ndërprerjes së punimeve, pala ka vazhduar ndërtimin pa leje, duke shkelur kështu vendimet dhe urdhëresat e përgjegjësve të zonës.