Metro

Prishtina, në “zonë të kuqe” për COVID-19 dhe cilësinë e ajrit

Prishtina, në “zonë të kuqe” për COVID-19 dhe cilësinë e ajrit
 

Sot në orën 19:00 do të hyjë në fuqi masa e kufizimit të lëvizjes së qytetarëve dhe ndalimit të veprimtarisë së bizneseve në Prishtinë dhe disa qytete të tjera.

Masat janë marrë nga Qeveria si parandaluese për përhapjen e COVID-19 dhe qytetet me mbi 150 të infektuar në javë për 100 mijë banorë janë futur në “zonën e kuqe” – të rrezikshme. Aty, në “vend të parë” është Prishtina.