Metro

Zgjedhjet e vitit të ardhshëm i kthejnë rrugët e kryeqytetit në punishte

Zgjedhjet e vitit të ardhshëm i kthejnë rrugët e kryeqytetit në punishte
 

Fillimi i punimeve në asfaltimin dhe rregullimin e rrugëve në të njëjtën kohë, pothuajse në të gjitha lagjet e kryeqytetit ka krijuar kaos. Qytetarët thonë se bllokimi i rrugëve kryesore dhe atyre alternative, po krijon pasiguri e tollovi të madhe.

Nga ana tjetër ekspertët e kësaj çështje po vlerësojnë se prapavija e këtij “vrulli” të punimeve po ndodh për shkak se zgjedhjet lokale janë vitin e ardhshëm. Por kryetari i Komunës së Prishtinës thotë se me këto punime synojnë t’iu ofrojnë qytetarëve kushte më cilësore për jetesë.