Metro

Në gjimnazin “Ahmet Gashi”  regjistrohen 22 raste me koronavirus, mësimi pritet të vazhdohet nga distanca

Në gjimnazin “Ahmet Gashi”  regjistrohen 22 raste me koronavirus, mësimi pritet të vazhdohet nga distanca

Gjimnazi i shkencave shoqërore "Ahmet Gashi", në Prishtinë pritet të mbyllet të premten dhe te vazhdojë mësimin sipas skenarit C, mësim nga distanca. 

Drejtori i shkollës, Ajet Brajshori e ka konfirmuar për "KOHËN, se në këtë shkollë kanë rezultuar pozitivë me Covid-19,  22 vetë, prej tyre 17 nxënës dhe 5 mësimdhënës.