Metro

PDK-ja në Prishtinë: Premtimet e parealizuara të qeverisjeve të kaluara e sollën kryeqytetin para kolapsit

PDK-ja në Prishtinë: Premtimet e parealizuara të qeverisjeve të kaluara e sollën kryeqytetin para kolapsit
Foto: EO
 

Deputetja e  PDK-së, Eliza Hoxha, ka thënë se taksa e përfolur për lëvizje me makinë në Prishtinë është hap i fundit që mund të merret si vendim për menaxhim të lëvizjes së automjeteve në qendër.

Hoxha në konferencë për media tha se problemi me ajrin e ndotur dhe problemet tjera në kryeqytet qëndrojnë tek çështjet e brendshme komunale.