Metro

Termokosi nis ngrohjen në kryeqytet

Termokosi nis ngrohjen në kryeqytet
Foto: KOHA

Termokosi ka nisur të enjten sistemin ngrohës në Prishtinë.

Ngrohtorja e qytetit njoftoi se bazuar në Ligjin për ngrohje, rregulloret e ZRRE-së dhe kushtet klimatike, tanimë janë plotësuar parakushtet për të filluar furnizimin me ngrohje.