Metro

KMDLNj: Prishtina është shndërruar në kryeqytet të qenve

KMDLNj: Prishtina është shndërruar në kryeqytet të qenve

Ditë më parë në Prishtinë qentë endacakë sulmuan një nxënës. Për çka ka reaguar Këshilli i Mbrojtjeve për të Drejtat e Lirive të Njeriut (KMDLNj) duke thënë se problemi i qenve endacakë nuk duhet të jetë apo të trajtohet si çështje që i takon vetëm komunës por edhe ministrive përkatëse.

Nëpërmjet një komunikate për media nga KMDLNj thuhet se komuna e Prishtinës por edhe Qeveria e Kosovës përmes ministrive përkatëse duhet të ndajë mjete shtesë për organizatat që merren me trajtimin dhe strehimin e qenve.