Metro

Përfundon asfaltimi i rrugës “Bajram Kelmendi” në Prishtinë

Përfundon asfaltimi i rrugës “Bajram Kelmendi” në Prishtinë

Punimet e projektit për rikonstrukrimin e rrugëve në lagjen Dodona të kryeqytetit po finalizohen, theksohet në një njoftim të Komunës së Prishtinës.

Në këtë njoftim po ashtu bëhet e ditur se ka përfunduar asfaltimi i rrugës “Bajram Kelmendi”, e cila do të shenjëzohet dhe vijëzohet ditëve në vijim.