Metro

Nga nesër mbyllen për qarkullim tri rrugë në lagjen “Pejton”

Nga nesër mbyllen për qarkullim tri rrugë në lagjen “Pejton”

Për shkak të punimeve të asfaltimit, nesër nga ora 08:00 e deri të enjten në ora 18:00, do të mbyllen për trafik rrugët “Nazmi Mustafa”, “Sejdi Kryeziu” e “Perandori Justinian” në lagjen “Pejton”, ka njoftuar Komuna e Prishtinës.

Komuna ka lutur qytetarët që të planifikojnë paraprakisht dhe gjatë kësaj kohe të shfrytëzohen rrugët alternative.