Metro

1536 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

1536 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

Në Prishtinë janë 1536 raste aktive me COVID-19, siç ka njoftuar Komuna e Prishtinës.

Sipas të dhënave të IKSHP-së dhe raportit të konsoliduar nga Shtabi Emergjent në Prishtinë, del se janë 1536 raste aktive, ndërsa që nga rastet e para të pandemisë janë regjistruar 3103 raste me COVID-19 në Prishtinë.