Metro

Kryeqytetit i shtohen katër shkolla të reja, njëra në “Arbëri”

Kryeqytetit i shtohen katër shkolla të reja, njëra në “Arbëri”

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se kanë filluar procedurat tenderuese për tri shkolla të reja, e së shpejti edhe do të fillojë edhe për të katërtën.

Ahmeti ka treguar se shkollat e reja do të ndërtohen në lagjen “Mati 1”, “Sofali” dhe lagjen “Qëndresa” në Vetërnik.