Metro

NEWBORN-it në Prishtinë po i rregullohet ambienti

NEWBORN-it në Prishtinë po i rregullohet ambienti
 

Monumenti NEWBORN, me të cilin atëbotë u shënua dita e lindjes së shtetit më të ri në Evropë, është skulpturë tipografike dhe një prej atraksioneve kryesore turistike në Prishtinë.

Ai çdo vit ka ndryshuar ngjyrat e mesazhet, ndërsa tash po i rregullohet edhe ambienti, më i vizituari në kryeqytet.