Metro

Më 15 korrik mbyllet për qarkullim rruga “Ilaz Kodra” në Prishtinë

Më 15 korrik mbyllet për qarkullim rruga “Ilaz Kodra” në Prishtinë

Komuna e Prishtinë ka njoftuar përmes një komunikate për media se rruga “Ilaz Kodra” do të mbyllet më 15 korrik për shkak të punimeve.

“Rruga “Ilaz Kodra” deri te kryqëzimi me rrugën “28 Nëntori” dhe “Isa Boletini” (te Termokosi) do të jetë e mbyllur për qarkullim të trafikut, të Mërkurën, 15 korrik prej orës 07:00 – 17:00”, thuhet në njoftim.