Metro

KRUP-i bën apel të mos keqpërdoret ujit i pijshëm, tregon se si ta kurseni

KRUP-i bën apel të mos keqpërdoret ujit i pijshëm, tregon se si ta kurseni
Foto: KOHA

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ka bërë thirrje që të kursehet uji dhe të mos keqpërdoret, sidomos në këto kohë kur temperaturat kanë shënuar rritje.

“Këshilla e mëposhtme po jepen sot nga ne, sepse ka filluar shpërdorimi i ujit në mënyrë të pakontrolluar dhe si pasojë kemi ankesa nga konsumatorët e pikave të larta furnizuese. Mos e shpërdoroni ujin e pijshëm, ngase shpërdorimi që ju e bëni, dëmton konsumatorët e tjerë. Nuk ka asnjëherë ujë të pijshëm, për ta përdorur në mënyrë të pakontrolluar, ashtu siç po ndodhë ditëve të fundit”, thuhet në thirrjen e KRUP-it.