Metro

Apel të mos keqpërdoret uji i pijshëm

Apel të mos keqpërdoret uji i pijshëm
Foto: KRUP

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë thirrje të kursehet uji i pijshëm dhe të mos keqpërdoret.

Në një thirrje publike, theksohet se sot ka rritje enorme të kërkesave për ujin e pijshëm.