Metro

Ministria e Infrastrukturës planifikon investim 1.5 milionë euro për tri projekte në Prishtinë

Ministria e Infrastrukturës planifikon investim 1.5 milionë euro për tri projekte në Prishtinë

Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku dhe kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për realizimin e disa projekteve infrastrukturore në Lagjen “Veterniku”.

Siç bëhet e ditur përmes një njoftimit për media nga Ministria e Infrastrukturës, në kuadër të këtij momerandumi janë projektet si: Gjelbërimi dhe ndriçimi i urës në hyrje të qytetit të Prishtinës, ndërtimi i mbikalimit për këmbësorë në këtë lagje dhe përfundimi i rrugës nacionale N2, segmenti rrugor Prishtinë-Veternik.