Metro

“Kurrizi” e “Kupolat”, premierë televizive në KTV

 

Në kuadër të ciklit të dokumentarëve me histori të harruara të Kosovës, të premten do të transmetohen dy dokumentarë të shkurtër.

“Kurrizi” në regji të Orgesa Arifit dhe “Kupolat” nga Flaka Xërxa.