Metro

Ahmeti: Mbyllja e shesheve në Prishtinë, porosi për qytetarët që këto ditë nuk janë për shëtitje

Ahmeti: Mbyllja e shesheve në Prishtinë, porosi për qytetarët që këto ditë nuk janë për shëtitje
 

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti në RAPORT të KTV-së ka dhënë detaje rreth mbylljes së shesheve, sot në Prishtinë.

“Dje dhe pardje, në diskutimet me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Policinë e Kosovës, ka qenë rekomandim që të ndërmerret diçka rreth shëtitjeve të qytetarëve në shesh. Prandaj, duke pasur parasysh se temperaturat po rriten këto ditë, është vendosur që sheshet apo pjesa më e madhe e shesheve të rrethohen me shirita, në mënyrë që qytetarëve t’u dërgohet porosi që këto ditë nuk janë për shëti”, ka thënë ai.