Metro

Në Prishtinë po kryet procesi i dezinfektimit të hyrjeve kolektive

Në Prishtinë po kryet procesi i dezinfektimit të hyrjeve kolektive

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë me dije se ka nisur procesi i dezinfektimit dhe pajisja me dezinfektues të 300 hyrjeve kolektive në Prishtinë.

Përmes një postimi në Facebook, Ahmeti thotë se ky proces po bëhet edhe nëpër hyrjet të cilat nuk janë nën menaxhimin e NPB-së, ndërsa thekson se kjo është masë shtesë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së COVID-19 dhe ruajtjen e shëndetit publik të qytetarëve.