Metro

Përfaqësimi i Prishtinës me ministra e deputetë

Përfaqësimi i Prishtinës me ministra e deputetë
 

Arben Vitia, Vlora Dumoshi, Lumir Abdixhiku, Mefail Bajqinovci, Eman Rrahmani, Fitim Uka e Uran Ismaili.

Këta janë disa emrat që do ta përfaqësojnë Prishtinën dhe banorët e saj në Qeveri e Parlament në përbërjet e reja të institucioneve qendrore, transmeton emisioni “038” në KTV.