Metro

Partitë që heshtën për Badovcin

 

Reagime kundërshtuese nga të gjitha anët kanë ardhur për projektin që parasheh ndërtimin e dhjetëra vilave në liqenin e Badovcit.

Derisa kundërshtimi qytetar ka arritur kulmin, LDK-së dhe AKR-së u janë dashur plot 19 ditë që të reagojnë për rrezikun që mund t’i shkaktohet ujit, i cili është burimi kryesor për qindra-mijëra banorë të kryeqytetit, raporton emisioni 038 në KTV.