Metro

Disa Qendra të Mjekësisë Familjare do të punojnë edhe gjatë festave

Disa Qendra të Mjekësisë Familjare do të punojnë edhe gjatë festave
 

Komuna e Prishtinës njofton se gjatë festave të fundvitit do të ofrohen shërbime shëndetësore për qytetarët e Prishtinës.

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, Qendra e Mjekësisë Urgjente dhe Qendrat e Mjekësisë Familjare nr 2,4,5 e 6 do të jenë kujdestare gjatë festive të fundvitit në mënyrë që të ofrojnë shërbime shëndetësore për të gjithë qytetarët sipas nevojës.