Metro

Lagjja Tophane në kryeqytet është harruar nga komuna e Prishtinës

Lagjja Tophane në kryeqytet është harruar nga komuna e Prishtinës

Banorët e lagjes Tophane në kryeqytet po ndjehen të diskriminuar dhe të lënë anash nga organet komunale.

Ata po ankohen se në këtë pjesë nuk ka kontejnerë mbeturinash, tabela sinjalizuese, por as infrastrukturë të duhur.