Metro

Prishtina më e stolisur se asnjëherë për festat e fundvitit

Prishtina më e stolisur se asnjëherë për festat e fundvitit
Foto: Driton Paçarada/ Koha Ditore
 

Dekorimi i rrugëve dhe shesheve të kryeqytetit për festat e fundvitit ka hyrë në fazën finale. Kompania fituese e tenderit tashmë e ka përfunduar pjesën më të madhe të punimeve, të cilat kanë nisur në fillim të muajit nëntor. Drejtues të Komunës se Prishtinës theksuan se edhe këtë vit janë paraparë një varg risish.

Ndërsa qytetarët shprehen të kënaqur me përgatitjet që janë duke u bërë.