Shfrytëzuesit e shtëpizave në shesh dënohen se po vënë më shumë tavolina se që u takon Foto: Shpend Ahmeti/Facebook

Shfrytëzuesit e shtëpizave në shesh dënohen se po vënë më shumë tavolina se që u takon

10 December 2019 17:08

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri, ka njoftuar se kanë dënuar shfrytëzuesit e shtëpizave nëpër sheshet e kryeqytetit, e që nuk po i zbatojnë marrëveshjet.

Në një gjobë të publikuar në Facebook, Tahiri ka bërë të ditur se shfrytëzuesi i dënuar ka vendosur më shumë tavolina se sa i takon me marrëveshje.

“Shfrytëzuesit e shtëpizave nëpër sheshe janë të obliguar ta zbatojnë marrëveshjen që e kanë nënshkruar me Komunën. Nuk mund të vendosin më shumë tavolina sesa ju takon, dhe duhet t'i mirëmbajnë ato!” ka shkruar ai si përshkrim të fotografisë, e në të cilën shihet se gjoba ka qenë prej 200 euro.

Image

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme