Metro

Termokosi “hallakat” lagjen “Mati 1” në Prishtinë për të kyçur një qendër tregtare

 

Kolonat e fundit në rrugën “Muharrem Fejza” në kryeqytet, janë krijuar si pasojë e punimeve të ngrohtores së qytetit “Termkos”, për zgjerimin e rrjetit të saj.

Mirëpo, këto punime, sipas Termokosit, janë bërë për ta kyçur vetëm një objekt, atë të qendrës tregtare “Royal Mall” dhe jo komplet lagjen “Mati 1”.